Φακός Γκρι Αντιθαμπωτικός Προστασίας Pyramex Ever - Lite

Η HCProtect σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γυαλιών ασφαλείας και εργαστηριακών γυαλιών για σχεδόν κάθε εφαρμογή. Τα γυαλιά ασφαλείας Pyramex καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες, από την απλή προστασία από τον ήλιο μέχρι την εργαστηριακή ασφάλεια, τα βαλλιστικά γυαλιά προστασίας για βιομηχανική και κρουστική προστασία και πολλά άλλα! Δεν είναι μόνο λειτουργικά είναι κατασκευασμένα με στυλ και άνεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

91004

 Pyramex

Νέο

Μη διαθέσιμο

7,04 €

Γυαλιά Pyramex Ever – Lite φακός γκρι αντιθαμπωτικός


Τα γυαλιά ασφαλείας Pyramex με γκρι φακό της σειράς Ever- Lite με τον κομψό και εντυπωσιακό σχεδιασμό τους σας παρέχουν την καλύτερη ασφάλεια και προστασία των ματιών σας.


Τα γυαλιά Pyramex ξεχωρίζουν για τον πολύ ελαφρύ σκελετό τους και σε συνδυασμό με τα μαλακά μαξιλαράκια μύτης προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη εφαρμογή χωρίς να βαραίνουν.


Ο γκρι αντιθαμπωτικός φακός τα καθιστά εξαιρετικά χρήσιμα αφού δεν θολώνουν κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό και μπορεί να φανεί επικίνδυνο εν ώρα εργασίας. Προστατεύει άριστα τα μάτια σας από μικροσωματίδια και θραύσματα αφού δεν είναι απαραίτητο να τα βγάλετε για να τα καθαρίσετε.


Ο φακός 8πλης καμπύλης παρέχει πλήρης μπροστινή πλευρική προστασία ενώ ο αντιχαρακτικός πολυανθρακικός φακός παρέχει άριστη προστασία των οφθαλμών σας αφού είναι ανθεκτικός σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Έτσι τα μάτια σας είναι πάντα προστατευμένα.


Τα γυαλιά ασφαλείας Pyramex με γκρι φακό είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση αφού ζυγίζουν μόλις 22 γραμμάρια σε εξωτερικό περιβάλλον με έντονο ηλιακό φως προστατεύοντας τα μάτια σας κατά 99% από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες χωρίς να αλλοιώνουν την αντίληψη των χρωμάτων.  


Μάθετε περισσότερα για τις υπεριώδεις ακτινοβολίες εδώ.


Τα γυαλιά ασφαλείας Pyramex Ever – Lite ανταποκρίνονται στα πρότυπα ANSIZ87.1, CE EN 166 καθώς και στο καναδικό πρότυπο CAN/CSAZ94.3.


Μάθετε περισσότερα για τα πρότυπα των γυαλιών ασφαλείας εδώ.

Χαρακτηριστικά

  • Ένα από τα ελαφρύτερα γυαλιά ασφαλείας, ζυγίζει μόνο 22 γραμμάρια
  • Μαλακά μαξιλαράκια μύτης για άνετη εφαρμογή
  • Φακός 8πλης καμπύλης για παροχή πλήρης προστασίας μπροστινής πλευράς
  • Αντιθαμβωτικός, αντιχαρακτικός φακός
  • Απόλυτη προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA/B/C κατά 99%.

Γενικά Χαρακτηρίστηκα

  • Συνολικό Μήκος : 163,5 χιλιοστά
  • Συνολικό Πλάτος : 134,3 χιλιοστά
  • Ύψος φακού : 43,3 χιλιοστά
  • Βάρος : 22 γραμμάρια
  • Πάχος φακού : 1,8 χιλιοστά

Your Store Copyright Here