Έξυπνος Ψεκαστήρας ΙΙ

Αυτόματος ψεκαστήρας χεριών, έξυπνος αισθητήρας υγρού με USB για καθαρισμό χεριών για γραφείο, σπίτι, σχολεία,

Περισσότερες λεπτομέρειες

Νέο

Μόνο Online!

0,00 €

【Αυτόματος υπέρυθρος ψεκασμός】 - Έξυπνος ψεκασμός αισθητήρα, τοποθετήστε τα χέρια ή τα αντικείμενά σας σε απόσταση 0-12CM της οπής αισθητήρα υπερύθρων στο πάνω μέρος της συσκευής. Θα ψεκάζει αυτόματα και αποτελεσματικά για να αποφευχθεί η διασταυρούμενη μόλυνση.

【Εύκολο στη χρήση】 - Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε υγρό καθαρισμού που χρειάζεστε, λάβετε υπόψη ότι η συγκέντρωση υγρού δεν υπερβαίνει το 75%, διαφορετικά δεν θα ψεκάσει. Ο έξυπνος ψεκαστήρας διαθέτει αδιάβροχη λειτουργία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Κατάλληλο για σπίτι, γραφείο, νηπιαγωγεία, σχολεία, νοσοκομείο, ξενοδοχείο, εστιατόρια κ.λπ.

【Βολικό για μεταφορά】 - Ο έξυπνος ψεκαστήρας είναι μικρός, φορητός και βολικός。 Ο συμπαγής σχεδιασμός μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια τσάντα και να μεταφερθεί στο σημείο που θέλετε να πάτε.

【Επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB】 - Φόρτιση και λειτουργία ταυτόχρονα, γεμάτη σε περίπου 3 ώρες. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB που διαθέτει μας δίνει την δυνατότητα μεγάλου χρόνου αναμονής και ο αυτόματος τερματισμός μετά από 24 ώρες ,να φτάσει σε σημείο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3-5 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό ABS, αδιάβροχο σχέδιο και ασφαλές στη χρήση, ανθεκτικό στη διάβρωση και στη σκουριά.

【Η συσκευασία περιλαμβάνει】 - 1 x Διανομέα σαπουνιού χειρός, 1 x Καλώδιο τροφοδοσίας Type-C USB και 1 x Εγχειρίδιο χρήστη. Με 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση, εάν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περιγραφή προϊόντος

Ευφυής ψεκασμός υπερύθρων για καθαρισμό χεριών ή αντικειμένων χειρός

Προδιαγραφή του Έξυπνου Ψεκαστήρα
χωρητικότητα μπαταρίας:1200 mAh
Τροφοδοσία: Τροφοδοσία micro-USB
Ισχύς εισόδου: DC DV  /0.8A
Απόσταση επαγωγής υπερύθρων: ≤12cm
Χωρητικότητα υγρού: 40-60ml/H
Βάρος αντικειμένου: 150g
Μέγεθος: 78mm * 78mm * 110mm

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Έξυπνο Ψεκαστήρα;
Βήμα 1: Βγάλτε τον εξοπλισμό και πιέστε και τις δύο πλευρές του κάτω κελύφους για να κατεβάσετε.
Βήμα 2: Ξεβιδώστε τη φιάλη του δοχείου αριστερόστροφα και αφαιρέστε το σφουγγάρι, γεμίστε το υγρό. Ο όγκος δεν υπερβαίνει τα 4/5 της φιάλης (πρέπει να είναι υγρό αντισηπτικό), διαφορετικά δεν μπορεί να ψεκαστεί.
Βήμα 3: Τοποθετήστε το σφουγγάρι πίσω και σφίξτε το δοχείο αριστερόστροφα, καλύψτε το κάτω περίβλημα.
Βήμα 4: Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης, ξεκινήστε τη συσκευή κουνώντας τα χέρια σας στην κορυφή, ο ψεκασμός εξοπλισμού σύντομα γίνεται αυτόματα
Βήμα 5: Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης, η ενδεικτική λυχνία είναι μπλε. Η φόρτιση αναβοσβήνει το πράσινο φως και το πράσινο φως είναι πάντα αναμμένο όταν η μπαταρία είναι γεμάτη.

Θερμές συμβουλές
1. Αυτό το προϊόν είναι μικροπορώδες σπρέι, μην βάζετε λιπαρό υγρό για να αποφύγετε το βούλωμα.
2. Όταν ψεκάζετε αλκοόλ σπρέι, μην καπνίζετε και μην πυροδοτείτε.
3. Μην αφήνετε τα παιδιά να το χρησιμοποιούν μόνα τους για να αποφύγουν περιττά ατυχήματα.

Your Store Copyright Here