Η εταιρία HOME CARE A.E. ιδρύθηκε το 2000, στα Τρίκαλα, με αρχικό αντικείμενο τις υπηρεσίες υγείας . Χαρακτηριστικό αυτής της δραστηριότητας ήταν το επιστημονικό προσωπικό, άριστης εξειδίκευσης και υψηλής κατάρτισης.

Το 2001 η Home Care A.E. εισήλθε και στον τομέα της παροχής των υπηρεσιών για την Ασφάλεια και Υγιεινή στην Εργασία, με στόχο την επιστημονική υποστήριξη και την κοινωνική ανάδειξη του ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος. Επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και σε μηχανολογικό εξοπλισμό, συστάθηκε η ΕΞ.Υ.Π.Π. (Εξωτερικές Υπηρεσίες Πρόληψης και Προστασίας) Home Care A.E. με σχετική άδεια Πανελλαδικής εμβέλειας, από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Το 2016, μετά την πολύχρονη εμπειρία σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής στην Εργασία, η Home Care A.E. δημιουργεί την HCprotect με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βασισμένο στις ανάγκες των επαγγελματιών. Πρόκειται για ένα πλήρες e-shop που παρέχει μεγάλη γκάμα Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και εργατικών ενδυμάτων για κάθε εργασιακό χώρο, συνδυάζοντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την άνετη και ασφαλή εργασία ενάντια σε κάθε πιθανό κίνδυνο.

Η HCprotect ως μέλος της Home Care A.E. στοχεύει στην ασφάλεια και υγεία των ανθρώπων στους χώρους όπου εργάζονται, καθοδηγώντας τον χρήστη να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.
Δέσμευση μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές με άριστη εξυπηρέτηση, γιαυτό:

  • ενημερωνόμαστε για τις ανάγκες των επαγγελματιών,
  • παρακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογία στα ΜΑΠ,
  • αναζητούμε και σας παρέχουμε το κατάλληλο προϊόν για την εργασία σας,
  • συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές,
  • προσφέρουμε οικονομία και αξιοπιστία στις αγορές σας,
  • σας εξυπηρετούμε άμεσα με αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της HCProtect δεσμεύονται να εκπληρώσουν όλες τις επιθυμίες σας προκείμενο να δημιουργήσουν ένα κόσμο ασφαλέστερο για εσάς.

Σας Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.